Services List

Presentator
Presentator voor playbackshows, talentenjachten, bedrijfspresentaties en radio/tv-uitzendingen. Veelzijdig en altijd met een positieve en vrolijke twist.
Lees verder
Hosting
Een veilige, betrouwbare en persoonlijke plek voor jouw website op het internet? Met verschillende pakketten kan ik je ongetwijfeld helpen. Experts zorgen er voor dat de technische omstandigheden up-to-date zijn en 24/7 worden gemonitord.
Lees verder
Webdesign
Ben jij nog niet aanwezig op het internet of ben je toe aan een nieuwe website? Dankzij open source is een website laten maken veel voordeliger dan je denkt. Het in elkaar zetten en naar wens aanpassen kost tijd en energie. Ik neem dit graag voor je uit handen.
Lees verder
Website onderhoud
Een website technisch en inhoudelijk in goede staat houden wordt soms ervaren als een 'moetje' en tijdrovend klusje. Met de onderhoudspakketten en extra opties neem ik je dit graag uit handen. Zo blijft je WordPress website altijd in goede staat!
Lees verder
De Quizshow
We work with our clients and do a deep analysis of their business. We help prepare possible outcomes to different decisions.
Lees verder
Zingo
De muzikale Bingoshow geeft elk feest een twist die je meegemaakt moet hebben. Voor elk feest een absolute aanrader.
Lees verder

how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Consulting theme is an invaluable partner. Our teams have collaborated to support the growing field of practitioners using collective impact.

Donald Simpson
Chairman, Bluewater Corp