Over mij

Hallo daar! Bouke Koning hier, en wat fijn dat je hier komt lezen. Graag vertel ik je wat meer over mijzelf, wat mij bezig houdt en wat mijn passies zijn. Misschien hebben we gedeelde passies of kunnen we dingen met elkaar delen. Laat het mij weten!

Op deze website heb je wellicht al wat indrukken gekregen over het werk wat ik doe. Divers zoals je wellicht hebt opgemerkt. Waarom? Omdat het de dingen zijn die ik leuk vind om te doen! Een afspraak die ik met mezelf heb gemaakt; doe de dingen die je leuk vindt. Naast alles wat je op deze website ziet staan, doe ik in mijn vrije tijd nog meer leuke dingen. Verderop laat ik dit aan je zien.

Mijn andere passies

Actief als 1e scheidsrechter bij de 1/8e finale van het nationale bekertoernooi, met internationaal scheidsrechter Koos Nederhoed.

Volleybalscheidsrechter

Ik ben ontzettend betrokken bij (wat mij betreft) de mooiste en leukste sport die er is: volleybal! Al van kinds af aan beoefen ik deze sport en beleef ik er veel plezier aan. Ik vond het werk van scheidsrechter al erg interessant als klein joch en vanaf mijn 18e verjaardag besteeg ik zelf ‘de bok’. Sinds een aantal jaren fluit ik op de top van Nederland, de Topdivisie. Dat is het op één na hoogste niveau van Nederland. Nog 1 stap verwijderd van de Eredivisie.

Naast het fluiten ben ik ook betrokken bij de internationale wedstrijden die in ons land worden gespeeld, als official. Ik vervul dan de taak van e-scorer. Ook dit is erg waardevol om te doen en erg leerzaam. Mijn taak is dan de vastlegging van het wedstrijdverloop en het optreden als direct assistent van de beide scheidsrechters. Dankzij de vele contacten heb ik een erg groot volleybalnetwerk waar ik altijd met plezier mee samen werk.

Wil je meer weten over volleybal? Kijk dan op www.volleybal.nl. Meer weten over de organisatie? Kijk dan op www.nevobo.nl.

Live-interview met Jan-Michiel van der Gang tijdens de Admiraliteitsdagen in Dokkum.

RTV Noordoost-Friesland

Het presenteren van evenementen is niet zomaar gekomen. Ook vanaf mijn 18e verjaardag kwam ik in aanraking met het medium radio, via Radio NOF (toen nog). De jaren daarna groeide deze lokale zender uit tot een streekomroep met nu de naam RTV Noordoost-Friesland, met een enorme professionaliseringsslag. Ook het aanbod werd enorm vergroot. Zo is de omroep sterk online aanwezig en draait het de hand ook niet om voor grote TV-producties. Als vrijwilliger draag ik mijn steentje bij in de projecten die worden opgezet, zowel achter de scherm als voor de schermen. Fijn om met enthousiaste vrijwilligers dergelijke projecten neer te kunnen zetten. Binnen de omroep heb ik al allerlei functies gehad, van telefonist tot presentatie van het wekelijks sportprogramma ‘Runwei Sport’ en presentator van de jaarlijks ‘Sport- en Ondernemersverkiezing’.

Meer weten? Check dan zeker www.rtvnof.nl voor alles over deze prachtige omroep.

Dank je wel Google! #wordtzeergewaardeerd #google Dank je wel Google! #wordtzeergewaardeerd #google #nest #mini #okgoogle #letsmeet
Here we go... Here we go...
Op veler verzoek willen we in de komende tijd weer Op veler verzoek willen we in de komende tijd weer een open online quiz gaan organiseren. Gezellig quizzen vanuit je eigen huiskamer! Na het het succes en de vele toffe reacties die we krijgen over de quizzes in april en mei lijkt ons dit zeker een goed idee!

De vakanties staan ook weer voor de deur en daarom zijn we benieuwd naar jullie favoriete moment om te gaan quizzen. Laat je reactie hieronder achter en vertel ons wanneer jij het liefst mee doet. Denk aan hoe snel, voor/tijdens/na de vakantie, welke weekdag het liefst... We zijn benieuwd!
Naast de kerkdiensten die we als @rtvnof hebben mo Naast de kerkdiensten die we als @rtvnof hebben mogen verzorgen, ben ik ook wel trots op dit project. De site KerkCollecte.com razendsnel uit de grond gestampt toen de behoefte ontstond om goede doelen financieel te ondersteunen. Vele goede doelen zijn dankzij kijkers en luisteraars van de streekomroep via deze site gesteund tijdens de corona crisis. De maatregelen worden steeds meer versoepeld waardoor we nu zijn gestopt met de uitzendingen. De tijd zal leren voor hoe lang. KerkCollecte.com is daarom zojuist ook gesloten. Dank aan iedereen die heeft gegeven, mede namens de ontvangende goede doelen en de vrijwilligers van RTV NOF. #projectjes #blijvengaan #corona #trots #helpenhelpt #streekomroep #rtvnof #vrijwilliger #webdesign #boukekoningpuntnl
Na een lange tijd en een bijzondere periode beginn Na een lange tijd en een bijzondere periode beginnen we weer voorzichtig. Een hele kleine quiz op locatie, voor ook helden tijdens deze corona tijd. Te gast op het @lauwerscollege_kollum bij de PV. Het was gezellig! #quiz #quizshow #bedrijfsfeest #personeelsfeest #hygiene #letikookop #veilig
We zijn alweer even onderweg. Mooie dienst al. Kij We zijn alweer even onderweg. Mooie dienst al. Kijk mee via alle socials van @rtvnof , www.rtvnof.nl en uiteraard radio en tv. Aan het einde ook nog een echte behind the scènes. Ik laat je dan graag zien hoe we deze diensten hebben gemaakt.
De laatste voorbereidingen zijn klaar. Maar dan oo De laatste voorbereidingen zijn klaar. Maar dan ook voorlopig echt de laatste. Morgenochtend om 9.30u de kerkdienst te zien op @rtvnof. #rtvnof #streekomroep #nlpo #vrijwilliger #radio #tv #verslavendvak #media
Na in de afgelopen weken weer een paar websites te Na in de afgelopen weken weer een paar websites te hebben opgeleverd aan ondernemers en particulieren, vond ik dat het hoog tijd werd om ook mijn eigen website een facelift te geven. Vorig jaar heb ik hosting toegevoegd als dienst. Fijn dat ik daar al meerdere klanten mee heb kunnen helpen. Om dit meer onder de aandacht te brengen heeft dit nu een prominentere plaats gekregen op de voorpagina. Maar ook het laten maken van je website vind je daar terug. Het entertainmentgedeelte mag ook niet ontbreken. Want @dequizshow en Zingo zijn ook te gekke concepten die niet mogen ontbreken op een tof en/of gezellig feest.

Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan nu snel www.boukekoning.nl en laat me weten wat je er van vind. En heb je ook hosting nodig voor jouw website of wil je overstappen? Laat het me weten! Ik help je graag!!
#hosting #webdesign #quiz #quizshow #zingo #onderhoud #wordpress
Vanochtend nummer 14 alweer mogen maken, samen met Vanochtend nummer 14 alweer mogen maken, samen met nog een aantal vrijwilligers van @rtvnof . Dankbaar om deze diensten zo thuis te kunnen brengen. Gezien de reacties, zeker ook op vanochtend, bereiken we veel mensen. Zowel binnen onze regio als daarbuiten. Tot aan de andere kant van de wereld aan toe. #streekomroep #rtvnof #nlpo #tv #radio #online #mooiwerk #presentatie #teksteninbeeld #moetgoed #perfectionist #wordtalgekvaneenspatiedieerteveelstaat #endoor #nogpaartegaan